Restaurant

Heerlijke gerechten en gezellige sfeer

Geniet bij ons Restaurant in Maasbree van heerlijke gerechten en een gezellige sfeer.

Of je nu komt voor een snelle hap of uitgebreide lunch of diner, samen met ons team zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring.

Menu

Onze uitgebreide menukaart heeft iets lekkers voor iedereen. Van klassieke favorieten tot innovatieve gerechten, allemaal bereid met de beste ingrediënten. Bij ons restaurant in Noord-Limburg kun je in de periode juni tot en met september genieten van een uitgebreide menukaart. In de koudere maanden, van oktober tot en met mei, hebben we een beperkter assortiment, maar nog steeds vol met heerlijke keuzes.

Voor diner & lunch in Maasbree

Ons restaurant is de ideale locatie om heerlijk & gezellig te lunchen in Maasbree. Ons eetcafé biedt een warme en gastvrije omgeving, perfect voor een lunch met vrienden of familie. In de zomermaanden kun je daarnaast ook plaats nemen op ons mooie terras. Samen in het zonnetje lunchen in Maasbree bij een restaurant met een terras, zie je het al voor je? Ook voor het diner hebben we een uitgebreide menukaart waarbij je geniet van de lekkerste gerechten, bereid met verse ingrediënten van hoge kwaliteit.

Ben je op zoek naar een locatie om te uiteten met kinderen? Geen probleem. Ons restaurant heeft een leuke speelhoek waar de kleintjes zich uren kunnen vermaken. Zo is ons restaurant in Maasbree een gezellige mix van jong en oud met heerlijke hapjes en drankjes. Kom een keertje langs en ervaar zelf waarom Café de Pool het favoriete restaurant in Maasbree is van vele locals en toeristen. Lukt het je niet om langs te komen? Dan kun je ons heerlijke eten ook altijd af komen halen.