Feestlocatie

Feestlocatie Noord-Limburg

Café de Pool is de ideale feestlocatie in Noord-Limburg. Maak van je volgende feestje een onvergetelijke ervaring op onze prachtige feestlocatie in Maasbree.

Neem plaats in ons café, de ruime verwarmde tent of de grote tuin met buitenterras en geniet van lekkere hapjes en drankjes met onze verschillende arrangementen.

Locatie voor jouw volgende feest of bijeenkomst?

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Café de Pool is dé feestlocatie voor jouw volgende bedrijfsfeest. Kies uit onze diverse arrangementen en maak er samen met je collega’s een dag van om nooit te vergeten.

Meer info

Familie- of vriendengroep

Familie- of vriendengroep

Café de Pool is ook uitermate geschikt als familiefeest locatie in Noord-Limburg of als locatie voor een feest met je vrienden. Geniet van onze heerlijke drankjes, hapjes en buffetmogelijkheden.

Meer info

Koffietafel

Koffietafel

Voor een volledig verzorgde uitvaart koffietafel kun je terecht bij ons Café in Maasbree. Geniet van onze koffie, thee, gebakjes, soep en broodjes.

Meer info

Maak jouw feest compleet

Café de Pool Maasbree biedt de perfecte feestlocatie in Noord-Limburg voor allerlei soorten evenementen. Van bedrijfsfeesten en familiefeesten tot een verjaardagsfeest met vrienden.

De locatie beschikt over een gezellig bruin café, ruime verwarmde tent en een grote tuin met een sfeervol buitenterras. Er zijn genoeg zitmogelijkheden voor zowel binnen- als buitenactiviteiten. Met de keuze uit diverse arrangementen op onze feestlocatie maak je jouw feest compleet. Je hebt de keuze uit een volledig verzorgde BBQ, verschillende buffetten of heerlijke hapjes. Allemaal zorgvuldig samengesteld en van hoge kwaliteit. Daarnaast kunnen we de arrangementen aanpassen zodat ze precies passen bij het feestje wat jij voor ogen hebt. Ook zijn er natuurlijk uitgebreide opties voor drankarrangementen beschikbaar. Bij feestlocatie Café de Pool zorgen we ervoor alles goed geregeld is, zodat jij en je gasten zorgeloos kunnen genieten van een geweldig feest. Wil je ook onze gezellige feestlocatie huren? Neem dan contact met ons op.

Feest arrangementen

BBQ

BBQ

Geniet met je feest van een volledig verzorgde BBQ bij ons op locatie.

Meer info

Buffet

Buffet

Maak je feest compleet met onze verschillende buffetten.

Meer info

Hapjes

Hapjes

Maak je feestje af met ons heerlijke hapjes arrangement.

Contact